top of page

VOEL JE DAT JE LICHAAM EN GEEST ELKAAR VERLIEZEN ?

Als we lichamelijk, mentaal en emotioneel in balans zijn, zijn we gezond.

Soms lukt het niet om zelf alles weer in evenwicht te krijgen. 

 

Of heb je al allerlei geprobeerd en zie je door het overaanbod aan therapieën, dieten, voedingssupplementen en wellness-kuren door de bomen het bos niet meer.

Enkel de symptomen aanpakken werkt niet en meestal is proactief kwalen voorkomen een stuk efficiënter.

Vaak komt gezondheid erop neer de natuurlijke herstelmechanismen van ons lichaam beter te benutten en onze afweer meer kansen te geven.

 Als gezondheidsbegeleider ga ik samen met je op zoek naar de oorzaak van je onevenwicht en geef ik advies zodat je de harmonie in je leven terug kunt brengen.

PHILOSOPHY
Mijn -

HOLISTISCHE
VISIE OP
GEZONDHEID

IWONA JAKOBZCYK

Al van jongsaf ben ik getriggerd door de passie voor sport en een gezonde levensstijl. Een honger naar het verleggen van horizonten.  Na een drukke carrière in de bedrijfswereld leerde ik dat hard werken alleen niet volstaat, en te weinig voldoening gaf om enthousiast door te blijven gaan.  Daarom ging ik opnieuw  studeren als gezondheidsbegeleider, ter uitbreiding van mijn opleiding kinesitherapie en revalidatiewetenschappen.  

 

Beweging is vanzelfsprekend een medium voor het behoud en terugwinnen van je gezondheid. Maar dat alleen volstaat niet. Kennis rond natuurlijke voeding, detox, ontspanningstechnieken en energiestromen vullen het geheel aan.  

 

Het is precies die combinatie waarop mijn individuele begeleiding is gebaseerd, op maat van jouw eigen tempo en lichamelijk vermogen. Zo help ik om je leven een gezonde wending te geven zodat je jezelf fitter, emotioneel helder en mentaal krachtiger kunt voelen.

"Omdat ik geloof dat iedereen een goed en tevreden leven kan leiden, wil ik mijn ervaringen en methodieken delen. Ik pas zelf de principes van gezonde voeding – beweging – ontspanning toe in mijn leven en dat zorgt voor harmonie."

- Iwona Jakobczyk

Bachelor kinesitherapie en gezondheids-begeleider - aangesloten bij  gezondheidsbegeleiders.be

WIL JE OOK

EEN BETERE GEZONDHEID ?

Herken je dit ? 

  • Je leven wordt beïnvloedt door stress en spanning

  • Je slaapt niet goed of voelt je vaak vermoeid

  • Je hebt onverklaarbare rug, nek of schouderklachten

  • Je spieren lijken het vaak te begeven

  • Hoofdpijn of migraine brengen je uit concentratie

  • Controle over je gewicht is zoek

  • Je hebt te weinig energie en beweeglust

MASSAGETHERAPIE

Aanraking is een krachtige genezer. Veel culturen weten dat al sinds eeuwen.  Omdat het stresshormonen reduceert, het immuunsysteem opkrikt, pijn vermindert en depressie verlicht. 

 

Het ambachtelijke karakter en effect van een manuele massage kan niet vervangen worden door gebruik van toestellen. 

Laat stress en zorgen vakkundig uit je lijf masseren met heerlijke relaxatietherapie en laat fysische klachten als spanning en pijn door diepere handelingen weg werken.

VOEDINGSADVIES 

Voeding is de brandstof van ons lichaam en verdient veel aandacht.  Vaak gaan we er slecht mee om. Relatief kleine aanpassingen in wat we eten kan al grote veranderingen teweegbrengen.

 

Veel “welvaartsziekten” zoals hoge bloeddruk, diabetes, overgewicht en hart- en vaatziekten kunnen door een gebalanceerd voedingspatroon voorkomen worden.

 

Maar wat is gezonde voeding en wat is gezond voor jou. Als gezondheidsexpert adviseer ik niet enkel over wat je eet, maar kijk vooral naar wat je lichaam uit je voeding opneemt.

KRUIDEN
ENERGIEHUISHOUDING

Er zit zoveel meer in de natuur dan we denken. Veel planten hebben hun eigen specifieke geneeskrachtige werking. Toepassing ervan en dosering vergt kennis en ervaring.  Naast de helende eigenschappen is ook de hoeveelheid of de verwerking belangrijk.

 

Sommige kruiden lenen zich tot thee, andere worden verwerkt in voeding en nog andere passen we als extract of preparaat toe. 

 

Ik leg je precies uit wat we zo uit optimaal en vrij uit de natuur kunnen halen. Niet alleen gezond, maar vaak ook verrassend lekker.

Vitale kracht – energie die ons in leven houdt – is permanent in verandering en talloze factoren hebben daar invloed op.  Gemoed dat uit evenwicht geraakt of blokkades storen de anders ordelijke stroom en dat maakt ons ziek.

 

Met bachbloesem remedies brengen we weer harmonie en innerlijke vrede in de persoonlijkheid.  Voetreflexologie maakt energiebanen die vast geraken weer vrij.

 

Ik help je om het evenwicht in je lichaam te herstellen en innerlijke rust terug te brengen zodat jouw levenkracht vrij kan stromen in alle harmonie.

GRATIS KENNISMAKEN

Mijn praktijk is gelegen in het hart van het groene Keerbergen. Een oase van rust en dus ideaal om aan de drukte te ontsnappen

Duivebergen 7 

3140 Keerbergen

info@harmonybody.be

Gsm   0476 435 439

Bedankt voor jouw bericht. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op .

SERVICES
CONTACT
bottom of page